Gulskädda med kokt potatis och brynt smör med rödlök och kapris

Laga Siri Barjes recept på stekt gulskädda med kokt potatis. Som pricken över i:et serveras alllting med ett brynt smör med rödlök och kapris samt vitlöksspenat. En enkel fiskrätt som passar perfekt både till vardags och att bjuda på. 

Portioner: 2 Tillagningstid: 30 min

Ingredienser:

  • 500 g ekologisk potatis
  • 150 g ekologiskt smör
  • 1 ekologisk rödlök, hackad
  • 2 msk ekologisk kapris, urkramade
  • 300 g ekologisk spenat, fryst men tinad
  • 1 st ekologisk vitlöksklyfta
  • 300 g gulskädda, fryst men tinad
  • 0,5 dl ekologisk vetemjöl
  • 1 msk ekologisk rapsolja
  • 1 kruka ekologisk färsk dill, hackad
  • salt och peppar

Tillagning: