Frukostägg 10-pack

Frukostägg 10-pack

Betyg: 4,5 (11 röster)

10 ägg från frigående höns inomhus.

Dessa ägg passar perfekt till frukosten.

Tyck om Garant

Vi värdesätter dina tankar och idéer. Tyck gärna till om produkten här.

Lägg till en kommentar

Ris eller ros, allt är lika välkommet. Men vi håller på netiketten. Läs våra användarvillkor

  • Katharina skrev 2015-09-01 16:15 Anmäl
    Jag undrar om hönorna som värper Garants ägg utfodras med fiskmjöl? Finns varianter där hönsen inte utfodras med fiskmjöl?
  • Garant skrev 2015-08-26 16:15 Anmäl
    Hej,
    Vår äggproducent tvättar inte sina ägg utan strålar dem med UV-ljus för att avdöda eventuella bakterier. UV-strålningen motsvarar vanligt solljus. I sällsynta fall kan dock tvättning av äggen bli aktuellt och i de fallen märks förpackningarna lagenligt med information om att äggen är tvättade.

    Hälsningar
    Garant
  • David skrev 2015-08-18 09:55 Anmäl
    Är era ägg tvättade enligt livsmedelsverkets definition? Och gäller det hela sortimentet?
  • Anna skrev 2015-06-27 08:24 Anmäl
    När jag är och handlar så köper jag jämt Garants Frukostägg dom är bäst billigare än andra ägg också och jättegoda älskar dom verkligen.
  • Fia skrev 2013-03-15 06:33 Anmäl
    Kokat ägg till frukost i decennier, ofta garats.. Halvvägs in i senaste förpackningen, har samtliga spruckit. Tillfällig svacka?
  • Birgit Hansson skrev 2013-02-28 15:16 Anmäl
    Stora rejäla frumkostägg och smakar gott gör de också
  • Lennart Elborgh skrev 2012-11-19 16:12 Anmäl
    Äggen är märkta med producentkod 2SE663 men var finns informationen om vad koden betyder? På Svenska Lantäggs hemsida kan man direkt hitta var äggen är producerade. Jag har kontrollvägt äggen i det paket jag köpte men 3 av nio ägg vägde under den angivna minimivikten och inget ägg vägde mer än 66 g.
    Beträffande kokning av ägg kan jag rekommendera att man kokar upp vattnet och och att man lägger ner dem med en sked och sedan låter dem ligga i vattnet medan det svalnar då hoppar inte äggen och de blir lika bra som om man kokar dem på vanligt sätt. För att spara el kan man koka upp vattnet i separat vattenkokare.
  • Garant skrev 2011-06-23 11:59 Anmäl
    Hej,
    Ju större ägg desto tunnare skal. Kylskåpskalla ägg spricker lättare, allra helst om dom läggs i kokande vatten.

    För att ägg inte ska spricka är det bästa rumstempererade ägg som läggs i kallt vatten och kokas upp. De får inte stormkoka, eftersom de då hoppar i kastrullen och kan spricker av det.

    Ett tips är att sticka hål i äggets trubbiga ände innan de läggs i vatten. Spricker det ändå kan man salta vattnet eller hälla i vinäger i vattnet. Det gör att vitan inte tränger ut lika lätt.

    Hälsningar
    Frida på Garant
  • Karin skrev 2011-06-16 11:18 Anmäl
    Alla ägg spricker när man kokar dem.

Ägg från frigående höns inomhus.

Observera att "Innehållsförteckning" som anges här på webben kan skilja sig från den produkt som du köper i affären.
Informationen som du finner på produkten är alltid den information som gäller.

Energi 600kJ/150kcal
Protein 13 g
Kolhydrat 1.5 g
Fett 10 g

Observera att "Näringsvärde" som anges här på webben kan skilja sig från den produkt som du köper i affären.
Informationen som du finner på produkten är alltid den information som gäller.

Vi rekommenderar